Aanbieding!

PANIEK in het KERSTcircus

7,50

Het spel begint met een spannende brief van de circusdirecteur speciaal gericht aan de kinderen die het spel spelen. Er is iets ergs gebeurt.. Help de circusdirecteur, bestel en print alle bestanden. Je kunt meteen aan de slag!

Bekijk het filmpje:

Waar wacht je nog op?

Er is dringend hulp nodig!
Bestel de game  ⬇ en los het mysterie op.

Artikelnummer: 20205 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Dames en heren, jongens en meisjes hooggeëerd publiek.
Er is iets vreselijks gebeurd! Elk jaar zet het kerstcircus Kerstico zijn tent op in de stad. Verschillende acts uit verschillende landen laten hun kunsten zien aan het publiek tijdens de feestdagen. Ieder jaar verzorgd de kerstman de slotact en deelt aan het einde cadeautjes uit aan de kinderen. Alleen dit jaar loopt het iets anders. De kerstman was samen met goochelaar Magico de act aan het oefenen, totdat de kerstman weggetoverd is en vastzit in een gigantische kluis. Het lukt Magico niet alleen om de kerstman terug te toveren. Hoe moet het kerstfeest nu doorgaan? Niet alleen de kinderen in de tent ontvangen nu niet hun kerstcadeautje, maar in de hele wereld. Wil jij samen met Magico het avontuur aangaan om de kerstman terug te toveren? In het Grote Goochelboek zijn alle raadsels terug te vinden. Lukt het jou om kerst te redden?

– Een interactieve kinder escapegame in kerst thema
– Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
– Toegang tot de website om het spel te kunnen spelen inclusief raadsels, speluitleg, hints en antwoorden doormiddel van een QR code in de brief
– Inclusief materialen
– Het spel wordt geleid door de circusdirecteur door middel van digitale boodschappen
– Op het einde zal ook de kerstman nog digitaal zijn opwachting maken en de diploma’s uitdelen
– Een (kerst)middag of avond vol plezier
– Het is nog leerzaam ook